Afrika safari wilde ik al eens beleven

Ik hou van de safari en als ik daarheen op vakantie kan gaan doe ik dit maar al te graag. Zo ben ik voor enkele weken geleden een Afrika safari reis tegengekomen op het internet. Nooit geweten dat het mogelijk is om voordelig naar Afrika te mogen gaan en dan wel naar de safari! Het ging mij er wel om dat ik alles wilde zien in wat mogelijk is maar niet dat de kosten mij te hoog worden. Op de website van venturetravels.nl werd mij in ieder geval duidelijk dat het mogelijk is om te mogen genieten van een welverdiende vakantie terwijl ik geniet van de omgeving.

Contact gezochtOverzicht_Afrika

Helaas kon ik het in de eerste instantie niet goed vinden op het internet waar ze precies naar toe gaan waardoor ik telefonisch contact heb gezocht met dit bedrijf. Mijn vraag werd dan ook vrij snel beantwoord met alles wat u wilt! Al met al heeft het enkele minuten geduurd voordat ik daadwerkelijk mijn Afrika safari geboekt heb. Tegen de kosten trouwens die je nergens anders goedkoper kan vinden! Mijn reis naar Afrika was dan ook geboekt en kon niet wachten tot ik mocht vertrekken. Heerlijk vertoeven in Afrika zonder me zorgen te hoeven maken dat ik iets niet ga zien.venture_travels_logo_transparant