Laat uw bierviltjes ook bedrukken door Maxilia.nl!

Bierviltjes

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig is het voor iedere reisbureau zonder online shop erg moeilijk om te overleven! Een geruime tijd heb ik dan ook op mijn achterpoten moeten lopen. Simpelweg omdat de grootte reisbureau’s vakanties kunnen aanbieden tegen een lagere prijs. Maar een kleine twee maanden geleden heb ik goed nieuws gekregen. In vier zeer populair vakantiebestemmingen heb ik een aantal geweldige contracten weten af te sluiten met een aantal hotel eigenaren en dergelijke. In de landen Spanje, Frankrijk, Hongarije en Griekenland kan ik eindelijk concurreren met de grootte reisbureaus. Simpelweg omdat ik in deze landen net zulke lage prijs kan gaan hanteren als de grootte reisbureaus. Maar aangezien ik niet in voorzien was van een website moest ik toch een manier vinden om dit goede nieuws door te sluizen aan potentiële klanten. Zodoende bekeek ik de mogelijkheden om een aantal leuke promotieacties te gaan uitvoeren. Aangezien ik goed bevriend ben met een aantal plaatselijke horeca eigenaren heb ik contact met hun opgenomen, met de vraag of dat zij gebruik wilde maken van bierviltjes met het logo en de lage prijzen van mijn reisbureau daarop afgebeeld. Mijn vrienden gaven akkoord en dezelfde dag ben ik opzoek gegaan naar een aanbieder in het ontwikkelen en maken van promotieartikelen. Binnen no time belandde ik dan ook op de website van Maxilia.nl.

Maxilia.nl is namelijk een erkend bedrijf en gespecialiseerd in het aanleveren van geweldige promotieartikelen. Zij ontwikkelen en maken promotieartikelen voor vele bedrijven. Na het portfolio te hebben bekeken was ik overtuigd. Dezelfde dag heb ik contact opgenomen met Maxilia.nl voor het laten maken van honderden bierviltjes.  In dit gesprek vermelde ik wat mijn eisen waren en wat het maximale te besteden budget was. Na een goed gesprek ben ik uiteindelijk overstag gegaan tot het plaatsen van deze bestelling bij de aanbieder Maxilia.nl!

Maxilia.nl

Een goede keuze!

Het plaatsen van de bestelling bij de bovenstaande aanbieder is een zeer goede keuze gebleken! Simpelweg omdat de service die is verleend op en top is. Vijf werkdagen na het plaatsen van de bestelling werden alle bierviltjes al aangeleverd. Daarnaast bekeek ik de kwaliteit nauwkeurig en ook ben ik zeer lovend te spreken over de geleverde kwaliteit. Er is voldaan aan de door al mij gestelde eisen waar ik ontzettend blij mee ben.  Dezelfde dag heb ik de bierviltjes naar de horeca ondernemingen van mijn vrienden gebracht. In een maand tijd na het in werking stellen van de promotie heb ik vele reizen weten te verkopen. De klanten vinden het fijner om een face to face reis te boeken dan via het internet. Het grootste gedeelte van de reizigers boeken dan ook alleen een vakantie online omdat het goedkoper is. Maar nu ik dezelfde prijzen hanteer in de bovenstaande vakantiebestemmingen ziet de toekomst er weer kleurrijk uit.

Bent u een ondernemer die zoekende is naar een leuke vorm van promotie? Dan raad ik het u aan om contact op te nemen met de bovenstaande aanbieder. Zij leveren kwaliteit promotieartikelen tegen zeer lage prijzen!

 

Promotie