Een groot assortiment tenten vindt u bij Obelink!

Obelink is een specialist in tenten en ander vrijetijdsmateriaal. Deze megastore heeft een showroom met een 65.000 m2 aan winkeloppervlakte. 6 dagen in de week kunt u er terecht om naar hartelust te shoppen. Zoekt u een bepaald model tent? Dan kunt u dit gerust aangeven bij één van de medewerkers. Zij geven u graag advies over de verschillende tenten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Fijn tenten shoppen bij Obelink

TentenBij Obelink kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende tenten. Zoekt u bijvoorbeeld een tent voor een kampeervakantie? Of zoekt u een tent voor de organisatie van een groot feest? Of bent u op zoek naar stallingsmogelijkheden? Dan gaat u vast en zeker de tent vinden die u zoekt bij Obelink. De medewerkers van deze winkel zijn zeer vakkundig en hebben jarenlange ervaring, zij kunnen u dus een uitstekend advies geven. Shoppen bij Obelink is sowieso een fijne ervaring, door het grote winkeloppervlak heeft u ruime keuze. Doordat ze eigen merk producten verkopen, kunnen ze scherpe prijzen aanbieden. Er komt immers geen tussenhandel aan te pas! De megastore heeft een restaurant waar je tussendoor iets kunt eten en drinken, zodat je even een pauze tussendoor kunt nemen. Voor kinderen is er een speelparadijs, zodat zij zich ook kunnen vermaken tijdens het shoppen van hun ouders. Heeft u een hond? Dan hoeft u deze zeker niet thuis te laten. Uw hond is ook van harte welkom in de megastore.

Het assortiment tentenTenten

Bij Obelink kunt u terecht voor de volgende tenten: koepeltenten, tunneltenten, opblaasbare tenten, pop-up tenten, familietenten, festivaltenten, bungalowtenten, piramidetenten, schuurtenten, groepstenten en partytenten. Maar dat niet alleen, ook kunt u bij Obelink tentluifels, tarps, windschermen en tentaccessoires kopen. Sla deze winkel dus zeker niet over als u op zoek bent naar een goede tent. U kunt ook online bestellen, u heeft uw tent dan zo snel mogelijk in huis.