Vakantie bungalowsAlweer een geruime tijd terug was ik zoekende naar een leuke vakantie. Ik wilde op vakantie gaan met het hele gezin. Het moest dus ook een zeer geschikte plek zijn voor kinderen. Vandaar dat ik een kijkje nam op het internet. Op het internet is namelijk een zeer breed aanbod aan vakanties te vinden. In verloop van tijd kwam ik terecht op de website van bungalowvakantie.org. Op deze website werden vele vakantie bungalows aangeboden. De vakantie bungalows werden aangeboden in vele verschillende landen. Samen met hele gezin bekeken we de website. Mijn vrouw en ik wilden graag dat onze kinderen mee hielpen met zoeken. Zodat zijn ook een leuke vakantie konden gaan beleven. Na een tijdje de website te hebben bekeken namen wij het besluit op vakantie te gaan naar Kroatië!

Luxe

Kroatië Pamici was geweldig

Eenmaal aangekomen bij onze bungalow sprongen de kinderen gelijk het zwembad in. Het was dus gelijk een goed begin van de vakantie. Wij lieten de kinderen lekker zwemmen en samen met mijn vrouw bekeken wij de bungalow. Al gauw viel ons de luxe op. Alles zag er netjes uit en we hadden zelfs de beschikking over een prachtige sauna. De faciliteiten waren perfect en ook was het gebied prachtig. De vakantie was dan ook zeer aangenaam en zeker voor herhaling vatbaar. Ben jij opzoek naar een leuke vakantie? Bekijk dan de bovenstaande weblink!

geweldige ervaringen