Vakantie aan de Costa del Sol in Spanje

De Costa del Sol in Spanje is een van de meest populaire vakantiebestemmingen. En dat is niet voor niets: bijna het gehele jaar door kun je hier genieten van de zee, het strand en gezelligheid. Door het mediterrane klimaat schijnt hier vrijwel elke dag de zon en je kunt tijdens een vakantie hierheen even heerlijk ontsnappen aan het weer in ons koude kikkerlandje. Wil je hier vaker op vakantie? Dan kun je een woning kopen via bijvoorbeeld Hi Homes Spanje.

Populaire plaatsen

Als je heerlijk wilt genieten van het strand, kun je het beste je vakantie boeken in een van de populaire badplaatsen van Costa del Sol. Ga op vakantie naar het moderne Torremolinos of kies voor het luxe Marbella. Liever een wat rustigere badplaats? Dan zijn Fuengirola en Benalmadena betere keuzes. Als je naar de badplaats Málaga gaat kun je genieten van het strand én een mooie stad.

Vergeet niet om tijdens je vakantie een bezoekje te brengen aan het prachtige Barcelona. Dit is een veelzijdige stad met veel kunst en cultuur. En bezoek ook zeker eens een klein dorpje in de buurt om te zien hoe de Spanjaarden hier leven.

Huis kopen via Hi Homes Spanje

Vind je het heerlijk om je vakantie te vieren aan de Costa del Sol en kom je hier graag vaker terug? Misschien is het dan wel iets voor jou om een huis te kopen in deze Spaanse kuststreek. Via Hi Homes Spanje kun je hier bijvoorbeeld een appartement, een woning of een villa kopen. Heerlijk om naartoe te vluchten in de regenachtige maanden en te genieten van het weer, het strand, de cultuur en de Spaanse mentaliteit!