Wat zijn de leukste plekken om op Curaçao te verblijven?

Curaçao is een heerlijk tropisch eiland in het Caribisch gebied en het is dan ook niet vreemd dat deze vakantiebestemming zo populair is onder de Nederlanders. Het eiland is niet heel groot, maar er zijn verschillende plekken waar je kunt verblijven. Welk hotel op Curaçao kies jij voor je volgende vakantie?

Willemstad

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en hier zijn diverse bezienswaardigheden. Zo heb je de bekende pontjesbrug, ook wel Koningin Emmabrug, waar je zeker even wat foto’s moet maken. Verder heb je er de Handelskade in de wijk Punda met allerlei gekleurde gebouwen en zijn er diverse musea om te bezoeken, zoals Kura Hulanda Museum en Maritiem Museum. Maar los van deze gezelligheid, kun je ook kiezen voor een hotel in Willemstad. Zo zijn een aantal boutique hotels op Curaçao in de hippe wijk Pietermaai gelegen. Dit zijn kleinschalige, maar gezellige en luxueuze verblijven die perfect zijn voor je verblijf op Curaçao!

Aan het strand

Aangezien Curaçao een eiland is, zijn er veel stranden en bij sommige van deze prachtige witte stranden staan hotels waar jij kunt overnachten. Zo rol je zo vanuit je bed het strand op. Een echte aanrader voor de strandliefhebbers dus! Maar ook voor de feestbeesten, want er worden regelmatig gezellige feestjes georganiseerd, bijvoorbeeld bij Zanzibar Beach & Restaurant op Jan Thiel Beach. 

Er zijn aan het strand verschillende soorten hotels te boeken. Afhankelijk van jouw wensen en natuurlijk je budget, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klein maar fijn 3-sterrenhotel, een all-inclusive resort of een super-de-luxe 5-sterrenhotel. Het is allemaal mogelijk op het o-zo-mooie Curaçao.