Zanzibar vakantie boeken!

Je wilt eens ergens anders naar op vakantie? Echter heb je nog geen idee waar de reis heengaat? Als je net zoals ik ervan houdt om eens een andere vakantie te boeken als normaal gesproken de bedoeling is, bekijk dan eens een Zanzibar vakantie! Naar Zanzibar op reis te gaan is garantie dat je zult genieten van de rust en de ruimte om je heen. Natuurlijk de zekerheid dat je hier volop zon, zee en strand vinden zal. 

Mijn review:

Ik roep al een paar jaar dat ik graag eens naar een plek op vakantie wil gaan waar we nog niet zijn geweest.  Hierdoor heb ik nu het besluit genomen om te gaan zoeken op het internet naar een reisbureau. Tijdens het zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Safari-adventures.com. Bij hun is het mogelijk om zowel een actieve vakantie te boeken, tevens ook een vakantie waarin je alleen maar hoeft te ontspannen! Nu dat ik het erg leuk vind om eens naar Afrika op vakantie te gaan heb ik ervoor gekozen om hier een offerte aan te vragen.

7

Snel boeken!

Nadat we de offerte in onze postvak hebben gekregen waren we beide enorm benieuwd wat de kosten gaat worden. Al met al vielen de kosten enorm mee en zijn we druk gaan nadenken om direct te boeken. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en zijn hier gaan boeken. Alles werd dan ook netjes en goed geregeld en het enige wat wij nog hoefde te doen was het inpakken van onze koffers om dan te mogen genieten!