De Costa Brava is geschikt voor elk type vakantie

Ieder jaar is het voor veel mensen weer goed zoeken naar een geschikte bestemming voor de zomervakantie. Je wil een bestemming die je zelf leuk vind, maar waar de kinderen ook een heerlijke vakantie kunnen beleven. Stop met zoeken, de Costa Brava is namelijk een meer dan geschikte bestemming voor jouw vakantie. Er is veel te beleven, het is een prachtige regio en bovendien erg toegankelijk voor vakantiegangers. Wij vertellen je graag wat meer over deze regio. 

Veel aanbod

Het aanbod van campings en hotels is erg groot aan de Costa Brava. Aan deze populaire kustregio vind je namelijk veel leuke badplaatsen waar je kunt verblijven tijdens je vakantie. Kleine, authentieke dorpjes tot aan grote, gezellige badplaatsen. In deze plaatsen vind je altijd wel een geschikt hotel of een mooie camping om te verblijven. Groot voordeel van deze verblijfplaatsen, is dat er altijd wel een strand dicht in de buurt is. Om een verfrissende duik te nemen hoef je dus nooit ver te reizen. Een vakantie aan de Costa Brava is dus altijd een goed idee. 

Van alles te beleven

Voor wie er lekker op uit wil gaan, is er in de nabije omgeving van alles te beleven. Wat dacht je van een dag naar Barcelona? In deze wereldstad kijk je je ogen uit bij bijvoorbeeld de Sagrada Familia of het Camp Nou. Een ander leuk uitstapje is een bezoek aan een van de vele waterpretparken die de regio rijk is. Aquadiver in Platja d’Aro is daar een voorbeeld van. Hier heb je een dag lang plezier op de leukste glijbanen en de mooiste zwembaden. 

Goed bereikbaar

De Costa Brava is zowel per vliegtuig als met de auto goed bereikbaar. Met het vliegtuig ben je in ongeveer twee uur op het vliegveld van Girona, van waar je met een huurauto zo bij jouw accommodatie bent. Met de auto is het ongeveer 1500 kilometer vanuit Nederland, en rijd je direct naar jouw camping of hotel.