Hash kopen in Amsterdam? Dit is waar je voor kunt kiezen

Besloten om een weekendje naar Amsterdam te gaan om de beest eens goed uit te hangen? Marihuana kopen in een Amsterdamse coffeeshop is niet zoiets als een deal sluiten met een drugsdealer. In Amsterdam kun je kiezen uit verschillende soorten wiet of hasj, die in verschillende soorten en vormen voorkomen.

Voorgedraaid

Coffeeshops verkopen meestal voorgerolde joints. Dit is erg handig als je niet wilt proberen om een ​​blauwtje te lopen tijdens het draaien, maar wees gewaarschuwd; deze joints zullen vaak erg sterk zijn. Daarentegen verkopen coffeeshops zowel gemengde als pure joints. 

Wanneer je een beginner bent is het het beste om voor de gemengde optie te gaan, omdat de pure joint voor 100 procent uit wiet zal bestaan. Wanneer je hiervan een trek neemt, zal het niet gek zijn wanneer je in het begin meteen zult gaan hoesten en doordat het zo sterk is, zou je binnen een paar trekjes je limiet al kunnen bereiken en je behoorlijk vreemd gaan voelen. Je wilt je kunnen ontspannen en rustig wat tijd kunnen doorbrengen in de door jou uitgekozen coffeeshop en niet na een paar minuten al naar de uitgang struikelen.

In een zakje

Wiet en hasj worden in coffeeshops per gram verkocht. Als je om een ​​wiet-menu vraagt, zie je verschillende opties. Je kunt meestal aan de prijs zien welke wiet het sterkst is, hoewel de prijs niet altijd de indicator is. In sommige winkels zal er voor elke mogelijkheid een handige beschrijving zijn, die je het type high en de smaak kan vertellen. Zo niet, dan kunt je altijd de persoon achter de balie om uitleg vragen. Verwacht tussen de 9 tot 15 euro te betalen voor een gram. Het is beter om vast te houden aan het kopen van kleine zakjes, zodat je, als je van plan bent om een ​​paar coffeeshops te bezoeken, op elke plek verschillende smaken kunt proeven.

Bron: www.hunters-coffeeshop.com