stacaravan kopen

Wil je ook ieder weekend genieten na een week hard werken, of lekker op vakantie naar je favoriete vaste plaats midden in de natuur dan is een stacaravan kopen een goed idee. Bij bergjes.nl vind je de mooiste stacaravans in de showroom, ook voor de verkoop van een houten caravan kun je bij het bedrijf terecht. De grote merken zijn allemaal te koop, van een eenvoudig basismodel tot een zeer luxe stacaravan. Voor het complete plaatje van kopen tot het transport kan worden geregeld voor je.

stacaravan kopen

Nieuwe of tweedehands stacaravan

Een stacaravan kopen is een grote uitgave, maar met een minder budget kun je bij bergjes.nl een tweedehands stacaravan aanschaffen. Ook de stacaravans die worden aangeboden en al zijn gebruikt zijn natuurlijk van uitstekende kwaliteit, gecontroleerd en alleen de beste worden verkocht aan een nieuwe eigenaar. Zelfs wanneer je de caravan ergens in Europa geleverd wilt hebben is dit mogelijk, verder natuurlijk in elke regio van Nederland. Bergjes heeft ook drie vestigingen in Nederland waar zij caravans verkopen.

stacaravan kopen

Zonder haken en ogen

In de meeste gevallen heb je met een stacaravan kopen een probleem dat er een standplaats bij zit die je over moet nemen. Of je moet grote kosten maken om de caravan er weg te krijgen en te plaatsen op een nieuwe camping. Bij de bergjes koop je alleen een stacaravan zonder standplaats, wel kunnen zij advies geven over de leukste campings om te gaan staan met je nieuwe aanwinst. Ook voor een stacaravan welke geschikt moet zijn voor zomer en winter kun je hier een goede aankoop doen.