Rijschool Wesseldijk is echt een aanrader!

Rijschool Wesseldijk

Rijschool Wesseldijk Rijschool Wesseldijk heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels alweer een jaar veilige kilometers aan het maken ben. Al vanaf dat ik op de middelbare school zit, wist ik dat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs wilde gaan halen. Vanaf dat ik ongeveer 15 jaar ben, heb ik een bijbaantje gehad. Hiervan heb ik het grootste deel van het geld opzij gezet om de lessen van te kunnen gaan betalen. Vlak voordat ik 18 werd heb ik mijn proefles gepland en vanaf dat moment is het snel gegaan.

Mijn eerste les bij Rijschool Wesseldijk

Rijschool Wesseldijk

Via een vriendin hoorde ik over Rijschool Wesseldijk. Zij had hier zelf bij gelest en was heel erg tevreden daarover. Zelf had ik eigenlijk geen flauw idee waar ik les wilde gaan nemen, dus toen heb ik ook voor hen gekozen. Uiteindelijk ben ik hier ongelofelijk blij mee, want het is mij erg goed bevallen. Tijdens de proefles werd er inschatting gemaakt voor hoeveel uur ik nodig zou hebben voordat ik het examen mocht doen. Dit kwam uit op ongeveer 40, wat gemiddeld is. Doordat ik een pakket aan kon schaffen, scheelde dat veel geld en dat is altijd fijn natuurlijk.

Hele gezellige gesprekken

De instructeur van Rijschool Wesseldijk was een man van rond de 35 jaar. Al direct de eerste keer merkte ik dat hij mij goed op mijn gemak wist te stellen. Na een paar minuten was ik al totaal niet meer zenuwachtig, terwijl ik dat van tevoren wel heel erg was. Door alle leuke praatjes leek de tijd echt voorbij te vliegen. Sommige mensen houden er niet van om te rijden en praten tegelijk, maar ik heb hier juist veel van geleerd. In het dagelijks leven is het ook niet doodstil in de auto, dus nu kan ik me ook bij wat geluiden goed focussen op het verkeer.