Vakantiehuizen Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk heeft alles wat je zoekt in een vakantiebestemming. Je vindt hier heerlijk eten, lekkere wijnen en een prachtige natuur. Wandel door mooie lavendelvelden of bezoek een van ded leuke dorpjes aan de Middellandse zee. Ga op fietstocht door de heuvels en wijnboerderijen of ga lekker relaxen aan de Côte d’Azur. Zuid-Frankrijk heeft veel mooie bezienswaardigheden en landschappen, waardoor je hier makkelijk een aantal weken kan vertoeven. Gun jezelf een luxe vakantie door een van de prachtige vakantiehuizen van Vacances Provences te boeken om zo je verblijf nog aangenamer te maken. Ga bijvoorbeeld voor een villa met zwembad, zodat je tijdens de vele zonnige dagen kan afkoelen in het zwembad.

De mogelijkheden

Bij Vacances Provences zijn genoeg mogelijkheden, zodat er altijd een geschikte accommodatie voor jou tussen zit. Of je nu gaat voor een villa met zwembad met een gezin van 4 personen of op zoek bent naar een vakantiehuis met zeezicht voor 2 personen. Je vindt bij Vacances Provences ongeveer 170 vakantiehuizen waar je uit kan kiezen. Geef jouw eisen aan op de website en zie meteen welke vakantiehuizen geschikt zijn voor jou. Kies onder meer de aankomstdatum, het aantal personen en het aantal slaapkamers en je ziet meteen welke opties er zijn.

Boek makkelijk en snel

Het boeken van een vakantiehuis Zuid Frankrijk bij Vacances Provences gaat makkelijk en snel via de website, de mail of via de telefoon, zodat je na het boeken kan wegdromen bij een prachtige vakantie in Zuid-Frankrijk. Alle aangeboden villa’s zijn bezocht en geselecteerd en krijgen een gemiddelde score van maar liefst 9,2 van de gasten. Vacances Provences zit aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Calamiteitenfonds, waardoor je zeker weet dat je veilig een mooie vakantiehuis of villa kan boeken. Met een van deze vakantiehuizen geniet je niet alleen van de prachtige landschappen van Zuid-Frankrijk, maar kan je ook gerust een lekker dagje thuis genieten.