Wat dacht u van een verblijf in een golfhotel?

2021 was voor ons een heel vervelend jaar. Wij hebben eerst heel lang niet kunnen werken omdat wij ons restaurant dicht moesten doen. Vervolgens hebben wij beide zwaar corona gekregen en daarna hebben wij ook nog eens ons huis verloren omdat de woning is afgebrand. Meer ellende hadden wij ook niet aangekund en wij zijn aan het eind van het jaar gaan kijken hoe wij even van alle ellende konden ontsnappen. Wij hadden geld gekregen van vrienden van ons om even iets leuks te gaan doen en wij hebben toen gekeken of wij een golfhotel konden vinden. Wij wilden namelijk altijd al een keer een arrangement in een mooi golfhotel boeken en dus hebben wij gekeken wat de mogelijkheden waren om een golfhotel te vinden waar wij een midweek konden verblijven. Wij wilden echt even de tijd nemen om van elkaar te genieten, maar ook om echt even lekker te kunnen golfen. Ik ben daarom gaan kijken waar in Nederland een goed golfhotel was dat wij konden boeken. Ik heb toen gezien dat wij een keer naar de site van Kruisselt.nl moesten gaan. Dit hotel staat bekend als een heel fijn golfhotel en ik wilde daarom graag zorgen dat ik hier een kijkje op de site zou gaan nemen. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen want een blik op deze site en je bent gelijk overtuigd van het feit dat dit gewoon een heel goed golfhotel is. Ik kan u daarom aanraden om deze site ook een keer te bekijken want ik kan mij niet voorstellen dat u hier niet een fijn arrangement kunt vinden. Wij wisten gelijk dat wij hier een boeking wilden doen en wij hebben snel contact opgenomen omdat wij niet achter het net wilden vissen. WIj wisten namelijk ook dat heel veel mensen nu een tijdje weg wilden gaan en dus wilde ik zorgen dat ik hier snel een boeking kon maken.

Wij hebben met volle teugen genoten van dit mooie golfhotel

Wij hebben een midweek in dit golfhotel doorgebracht en dat was de beste week van vorig jaar. Wij hebben heerlijk kunnen rusten en wij hebben ook echt genoten van het golfen. Mocht u dus ook een keer weg willen en echt even iets anders willen doen, dan kunt u altijd even naar de site van dit mooie golfhotel gaan. Het adres van hun site is Kruisselt.nl. Hier kunt u zien wat dit golfhotel allemaal te bieden heeft. Als u tijd heeft, zou ik dit golfhotel gelijk gaan boeken want ik kan mij niet voorstellen dat iemand niet gelukkig zou worden van een verblijf in dit hotel.

Wij komen zeker nog een keertje terug

Wij hopen dat wij in de toekomst nog een keer terug kunnen keren naar dit fijne golfhotel. Het is namelijk zo dat:

  • Wij hier echt heel erg genoten hebben
  • Wij hier heel fijn hebben kunnen golfen
  • Wij de omgeving van dit hotel echt heerlijk vonden

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft om echt even lekker de boel de boel te kunnen laten.