Niks is prettiger om overal internet te hebben op de camping toch? Echter is het lastig om dit te regelen als dat je had verwacht. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je dit door een gespecialiseerd bedrijf wilt laten uitvoeren met de achterliggende gedachte dat het voordelig gebeuren gaat toch? Bij Tele 10 is het mogelijk om dit te realiseren aangezien het bij hun een stuk voordeliger is als dat ik elders had gezien!logo_kampeerwifi-e1439810391204

Wij als camping gasten zijn namelijk samen op zoek gegaan met de eigenaar naar een geschikt bedrijf waar wij internet vandaan kunnen hebben. Onze plek is in Ouddorp, net niet in Zeeland. Dit is een prachtige gebied echter hebben ze nog geen internet….

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf zijn we terecht gekomen bij Tele 10. Wij staan al een aantal jaren hier en zijn ook erg close met de eigenaar waardoor hij ons hierin vrij heeft gelaten om te kijken of dat het ergens goedkoop te verkrijgen is. Het handige hiervan is dat het mogelijk is om een abonnement ervoor af te sluiten, hiermee kom je nooit voor onverwachte kosten te staan wanneer je door het budget heen bent! Deze abonnement is trouwens ook mee te nemen naar het buitenland.

laptop-731904_640

Als je net zoals ik overal internet wilt hebben raad ik je van harte aan om op bovenstaande website eens te kijken!