Mooie sloep huren in Loosdrecht

sloep Loosdrecht

Wil jij een keer anders dan anders op vakantie, ga dan een sloep huren in Loosdrecht. Voorgaande jaren gingen wij altijd naar het buitenland, maar aangezien wij de laatste keer zo slecht weer hadden hebben wij besloten om in Nederland te blijven. Natuurlijk wilden wij wel een fijne vakantie hebben en waren daarom op zoek naar een vakantie in Nederland. Via het internet kwamen wij op de website van JBB Bootservice terecht en hier kan je leuke boten huren. Daar in de buurt zijn de Loosdrechtse plassen en daar kan je mooi varen. Meteen een bootje gehuurd, lekker een dagje weg.  sloep Loosdrecht

Gezelligheid aan boord

Samen met een paar vrienden hebben wij een sloep gehuurd in Loosdrecht. Voor onderweg hadden wij wel een tas met lekker spullen meegenomen. Zodra wij een leuk plekje zagen om aan te meren konden wij dat doen en dan lekker onze versnaperingen opeten en drinken.

Bij  JBB Bootservice kan je niet alleen boten huren, maar ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres. Hier kan je ook goed terecht voor een andere motor. Want deze is nu eenmaal het belangrijkste aan een boot. Je kan hier nieuwe motoren kopen, maar ook voor een tweedehands kan je hier goed slagen.