Seniorencamping, met heel veel mogelijkheden

seniorencamping

Elk jaar gaan wij naar de seniorencamping met een paar goede vrienden. Wij vinden het leuk om te kamperen, hierdoor sta je dicht bij de seniorencampingnatuur. Tijdens deze vakanties nemen wij altijd onze elektrische fietsen mee. Voordeel is dat op deze kampeerplaats een schuur aanwezig is waar jij je fietsen in kan zetten. Deze staan dan droog en je kan je fiets aan de oplader zetten. Samen met een paar goede vrienden staan wij op hetzelfde veld. Ieder heeft zij eigen tent of caravan meegenomen en kan zo zij eigen ding doen. Eten doen wij altijd samen, dat is wel zo gezellig. 

Afgelopen weekend zijn wij weer een paar dagen hierheen geweest. Helaas was het weer niet zo mooi, dus de fietsen hebben wij deze keer niet gebruikt. Gelukkig was er genoeg te doen in het zaaltje wat hier aanwezig. De eigenaren Piet en Anja zorgen er wel voor dat niemand zich hier kan vervelen.

Een zeer gezellig weekend gehad op de seniorencamping in Helvoirt

seniorencampingHelaas is het weekend omgevlogen, maar wij hebben wederom genoten op de seniorencamping. Wij hebben in de buurt, bij verschillende horecagelegenheden heerlijk gegeten. Verder was het heerlijk rustig en hebben wij ons goed kunnen ontspannen. Wij waren weer helemaal opgeladen om aan het werk te gaan. Inmiddels hebben wij ook alweer een nieuwe datum gepland om er even weer tussen uit te gaan. Gewoon even lekker van de natuur te genieten, doet bij ons al wonderen. Wij hoeven hiervoor niet naar het buitenland, het idee alleen al veroorzaakt veel stress bij mij. Geen gehaast om op tijd op het vliegveld te zijn. Nu plannen wij een weekend weg in, pakken de koffer in en gaan op pad. Het is nog geen uur rijden van ons vandaan en dat is geweldig. Want van een drukke stad rijden wij zo de mooie natuur in.