Wil jij ook gaan genieten van een heerlijke wellness arrangement?

Wellness arrangement

Een wellness arrangement kan een positief effect op je hebben. Zeker wanneer je toe bent aan ontspanning. Veranderingen in je werkomgeving of je thuissituatie kunnen aardig wat spanningen en stress met zich meenemen. Wanneer je die spanningen behoudt dan gaat je lichaam daarop reageren. Zo kan je minder honger krijgen, minder lekker in je vel zitten en slechter slapen. Het is daarom ook verstandig om regelmatig eens een momentje voor jezelf te maken. Even niks aan je hoofd en lekker rustig aan doen. Geloof me, dat helpt echt.

Massage

Genieten met een wellness arrangement

Bij mij waren het de veranderingen op het werk. Doordat een collega opeens besloot om te vertrekken, moest zijn werk opgevangen worden. Hierdoor werd mijn werk in een korte periode bijna verdubbeld. Je kan waarschijnlijk wel voorstellen dat ik aardig wat spanning mee naar huis nam. Gelukkig voor mij werd dit snel gezien. Mijn vrouw, die zelf graag naar de sauna gaat, had een weekendje weg voor ons tweeën gepland. Ze vond dat ik even moest ontspannen en besloot me ergens mee naar toe te nemen.

Ontspanning

Het weekendje weg ging naar Nijmegen toe. Hierbij bekende ze dat ze een keer naar Thermen wilde en dat dit wel een mooi excuus was. Ze had op hun website gezien dat je ook een wellness arrangement kon nemen. Ideaal voor zo’n moment. Achteraf vind ik het ook niet zo gek dat ze naar Thermen wilde gaan. Ze hebben daar namelijk van alles. Denk hierbij aan meerdere sauna’s met verschillende temperaturen. Hetgeen wat me het meest beviel was de hotstone massage. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar je krijgt dus verwarmde stenen op je. Vervolgens word je gemasseerd. Die combinatie was erg aangenaam en je kan ook echt relaxen. Dus mocht je een momentje voor jezelf nodig hebben dan raad ik je een weekendje Thermen aan.